tisdag 31 mars 2015

Kong-kul!

I förra veckan så fick vovvarna ett nytt paket från Kong. De blir så lyckliga varje gång och de börjar lära sig när det är paket till dem. Som de nosar och är intresserade av paketet.
Denna gång så fick vi ytterligare en Kong-stix modell större. Senast vi fick en sådan, innan den lanserades i sverige, så visade den en fantastisk hållbarhet. Som max så satt det 5 schäfrar i den samtidigt och kampade om den. Trots väder och vind och misshandel från hundarna så höll den otroligt länge.
Vi fick även ytterligare en Kong-bouncer modell större. Exzos favorit! Hans gamla har sett omvärlden en hel del via promenader och bilresor. Exzo lämnar den INTE! Den sitter som om den vuxit fast i hans mun. Börjar bli lite sliten men är hans favvo ändå. Vi har ytterligare en bouncer så dessa två som är hela får Fliza, Zmilla och Exit turas om att ha eftersom de ä försiktiga med den. Flakz får nöja sig med lastbilsstänkskydd. Det enda som han faktiskt kan tugga och leka med hur han vill eftersom det inte gör något att de går sönder. Man kan kalla det för förbrukningsvara. ;)
Det följde även med en nyhet från i höst i paketet, Kong-Jumblerball L/XL. Flakz knep den direkt! Men han får bara ha den under uppsikt. Jumblerball har en tennisboll inuti sig samt två handtag och piper när man trycker ihop den.
Sist men inte minst, en Kong-Tennispals i form av ett gult lamm med tennisboll på magen samt med pip. Visade sig bli Flizas favorit. Hon snodde den direkt från paketet. Jag fick skynda mig att plocka ut leksaken från det nät som den var förpackad i. Denna får ingen annan ha för Fliza för då skriker hon och rusar fram till leksaken. *ha ha ha*

Så, en Kong-tastisk vecka för hundarna! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar